Nieuw in mijn webshop: De handgemaakte poster #regenboog

  Mijn eigen poster te koop!

Heyy hallo! de laatste tijd heb ik amper tot geen tijd gehad om energie te steken in mijn blog of mijn webshop. Dat komt natuurlijk door school maar ook voor een groot deel door de poster die vanaf vandaag te koop is in mijn webshop en vanaf zaterdag 6 oktober 2018 ook bij de interieurwinkel NØRD in Leeuwarden! Dus ben je binnenkort in Leeuwarden? neem dan vooral een kijkje bij deze winkel en neem een poster van mij mee;) Super leuk vind ik het en ik ben heel benieuwd hoe het gaat lopen! De posters heb ik allemaal met de hand gemaakt met ecoline en Indische Inkt op stevig aquarelpapier. Het design van de poster is simpel en wil daarmee rust en eenvoud uitstralen. Aangezien ik de posters allemaal met de hand heb gemaakt zijn ze stuk voor stuk uniek en hebben ze allemaal een bepaalde eigenheid.

De prijs is: €13,95 per stuk.

Afmetingen: 22,5 cm bij 30 cm

Poster in de Webshop: klik hier

Poster bij NØRD: klik hier voor het adres.

Heb je vragen? Neem dan gerust contact met me op! ItsLabelled@gmail.com

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *